Beskyt din virksomhedsdata med IT-outsourcing

Ønsker du også at slippe for bekymringer om IT-sikkerhed og tab af data i din virksomhed? Så slip bekymringerne, for der er lys forenden af tunnelen. Ved at overlade driften af data og programmer til et hosting-firma, får du og din virksomhed en lettere hverdag. Hermed kan fokus blive rettet på forretningen og indtjening. Det gavner virksomheden såvel som medarbejdernes trivsel.

 

Sikker IT-løsning med fordele

IT-outsourcing giver dig mange fordele. Ikke nok med at der bliver taget daglige backups og high-end virusbeskyttelse, så har du adgang til dine data overalt, fordi dine filer er sikret i et topsikkert datacenter. Ved outsourcing af dine data får du en fleksibel arbejdsplads. Det giver nemlig den unikke mulighed, at virksomhedens medarbejdere kan logge på online, således man har mobil adgang til IT og data uanset geografisk placering – det kræver kun internetforbindelse. Den mobile arbejdsplads betyder, at sælgere hos virksomheder kan logge på systemet, når de besøger en kunde og dermed straks kan oplyse informationer om eksempelvis leveringstid, lagerstatus mm. Desuden gives der adgang til interne arkiver – også når der arbejdes hjemmefra.

 

Slip for uforudsete udgifter

Udgifterne for at outsource dine filer til et datacenter afhænger af, hvilket hosting-firma, du knytter dig til. Du kan læse mere om datacentre i Danmark her. Oftest betaler man en fast pris pr. måned, og dermed slipper virksomheden for uforudsete udgifter. Udgifter til ny hardware eller softwareopdateringer skal du ikke bekymre dig om eller afsætte penge til.

 

IT-outsourcing i stærk fremgang

Det er ikke tilfældigt, at IT-outsourcing er blevet så populært – det er nemlig fortsat i stærk fremgang. Mange virksomheder har fokus på besparelser – også når det gælder IT og data. Med fokus på IT-besparelser hos mange virksomheder er anvendelsen og brugen af outsourcing steget merkant. Mange danske IT-organisationer vælger at flytte dele af deres IT, hvor især driften af datacentre er et brugt område. Undersøgelser har vist, at IT er det mest outsourcede område. Derfor vil IT-outsourcing også være det område, hvor virksomheder kan spare mest i fremtiden. Så hvis du og din virksomhed vil være med på moden, så skal IT og data outsources – det gør kun gavn i fremtiden.

 

Leave a Reply