Beskyt skrivebordet med et smart skriveunderlag

Man har næsten alle prøvet at komme til at skrive lidt uden for papiret, selv efter man har ramt en voksenalder. Det er noget bøvl, når det så går ud over ens skrivebord, hvad enten det er chefens ejendom eller din egen investering. Derfor kan det være en rigtig god idé at anskaffe sig et skriveunderlag til arbejdet, så man undgår de helt store skader. Du behøves altså ikke længere bekymre dig om kuglepensstreger på bordet, men det kan også være en god hjælp mod pletter fra mad- og drikkevarer. De fleste tager lidt godt med ind på kontoret, og det kan hurtigt komme til at gå ud over bordet, men der redder dit skriveunderlag dig fra et større arbejde og griseri.

Ud over at man kan bruge et skriveunderlag til at beskytte sit bord, så er det også en god måde at være kreativ med dekorationen på kontoret. Der er mange forskellige former, størrelser og farver, så man vil altid kunne finde noget, som passer til ens egen stil.

 

Find dit skriveunderlag i mange forskellige farver og varianter

Du kan altid finde et skriveunderlag, som passer ind på dit kontor, og der er for eksempel mange forskellige varianter at finde på Kontor Syds hjemmeside. Man kan vælge at gå efter det klassiske gennemsigtige skriveunderlag, som har den fordel, at det ikke kan ses så godt på bordet, men at det også giver dig mulighed for at være kreativ. Man kan for eksempel vælge at gemme billeder under det, eller hvis du er lidt glemsom måske en huskeseddel? Der er mange muligheder med et gennemsigtigt skriveunderlag, men man kan også vælge mellem andre smarte underlag.

Du kan også vælge et mere stilrent udtryk med en klassisk sort farve, som selvfølgelig stadigvæk har et overlæg, der er nemt at tørre af og rengøre.

Et af de lidt sjovere og mere kreative skriveunderlag, man kan anskaffe sig, er et verdenskort eller et danmarkskort skriveunderlag. Det har stadig alle de samme fordele, som tidligere nævnt, men her har du et skriveunderlag, som allerede selv har en spændende dekoration. Det kan være meget rart at have et frisk pust af farve og et mere specielt ydre end det måske ellers lidt småkedelige kontor. Derfor kan det altså både fungere som god dekoration på kontoret, samtidig med at du kan holde styr på geografien og holder dit skrivebord godt beskyttet.

Leave a Reply