Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mikkelskaffe.dk/econtent.dk/wp-content/themes/truepixel/options/php-po/php-po.php on line 187
Det digitale hjem - Econtent - Det bedste online indhold ét sted

Det digitale hjem

Den teknologiske tidsalder gjorde for en del år siden for alvor sit indtog på arbejdsmarkedet, hvilket har forenklet utrolig mange ting. Det er dog ikke kun på arbejdsmarkedet, at arbejdsforholdene er blevet optimeret og gjort enklere. Der er nemlig også utrolig mange ting, der er blevet gjort smartere for det enkle individ i hverdagen. Det er bl.a. sket ved at mange ting i hjemmet er blevet gjort digitale, hvorfor det er blevet nemmere at tilgå. Eksempelvis kan nævnes køleskabe, der selv bestiller varer hjem, hvis det er ved at være tomt, fjernovervågning med sin mobil og nu også badevægte, der bliver tilkoblet din smartphone.

 

Fokus på helbredet hjemmefra

I en tid, hvor der bliver bare mere og mere fokus på det generelle helbrede – heriblandt blandt andet igennem sund kost, træning etc. – sker der som en selvfølgelighed også en udvikling i, hvordan man kan tilgå det hjemmefra. Et forslag til dette kan være en intelligent badevægt, der kan tilkobles en smartphone. Hvor man førhen har været vant til, at en badevægt udelukkende har haft den egenskab at måle ens vægt, kan man nu bruge sin badevægt til langt flere ting end blot den ene. Dette kan i høj grad være med til at opretholde eller endda forbedre den enkeltes generelle helbrede.

 

Badevægten som din personlige træner

Ved hjælp af din smartphone og en intelligent badevægt, kan du nu få en langt bedre og mere målrettet træning. Det kan du, da de intelligente badevægte indeholder et hav af features, der kan være med til at skabe resultater for dig, når du træner. De er eksempelvis ved hjælp af din smartphone og den intelligente badevægt i stand til at fortælle dig, hvad din kropsvægt, fedtprocent, væskebalance, muskel-forhold, knoglemasse og BMI ligger på. Derudover kan mange af badevægtene ligeledes tilknyttes de forskellige trænings-apps, du i forvejen har på din smartphone. Dette kan være med til at give det forkromede overblik over, præcis hvilken effekt træningen har på kroppen, hvilket kan fungere som en slags personlig træner for dig og samtidig giver blod på tanden i forhold til at forsætte træningen for at opnå flere gode resultater. Find intelligente badevægte her.

Leave a Reply