Find den bedste a-kasse her

Skal du til at vælge a-kasse? Det kan virke som et uoverskueligt projekt, da der er så mange muligheder. Det er dog noget, som du gerne skal få ordnet, hvis du er interesseret i at få dagpenge, hvis du bliver arbejdsløs. Med den rigtige a-kasse kan du nemlig sikre dagpenge allerede dagen efter, du bliver færdig med studiet – hvis du har været medlem i over et år. Det kan ende med at betyde rigtig meget, at du får den indkomst. Du kan læse videre her for at finde en passende a-kasse.

Den bedste a-kasse er subjektiv

Det er ret subjektivt, hvilken a-kasse er bedst. Det kommer nemlig helt an på, hvad du søger. Du kan finde a-kasser, der passer perfekt til en jurastuderende, men som ikke passer til en, der læser medicin og omvendt. Du skal derfor ikke nødvendigvis lytte til dine venner for at finde den bedste a-kasse. Det er helt klart en god idé at undersøge det selv og sammenligne de forskellige a-kasser med hinanden, inden du tager beslutningen. Du kan sammenligne de forskellige a-kasser her for at finde den bedste a-kasse til dig.

Skal man tilknyttes en fagforening også?

De fleste a-kasse har en tilknyttet fagforening, som du også kan melde dig ind i. De fleste melder sig både ind i fagforening og a-kasse, men det er faktisk ikke obligatorisk. Du kan sagtens nøjes med blot at være medlem af a-kassen. Det er nemlig lidt billigere for dig. Dog skal man være opmærksom på, at det er fagforeningen, der hjælper dig, hvis du får problemer med din arbejdsplads. Din a-kasse kan kaldes din lønmodtagerforsikring. Den sikrer dig dog ikke imod resten. Det kan derfor være en rigtig god idé også at melde sig ind i en fagforening.

Leave a Reply