Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mikkelskaffe.dk/econtent.dk/wp-content/themes/truepixel/options/php-po/php-po.php on line 187
Find den rette medarbejder til din virksomhed – search and selection - Econtent - Det bedste online indhold ét sted

Find den rette medarbejder til din virksomhed – search and selection

De store beslutninger træffes ofte oppe på kontoret i virksomheden, men dette betyder ikke, at det daglige arbejde udføres her. Slaget kæmpes nærmere nede i maskinrummet, og det bør derfor være en topprioritet, at maskinrummet er befolket med kompetente og dygtige medarbejdere, som kan tage din virksomhed i den rette retning.

Search and selection er et tilbud til din virksomhed, som søger efter den rette medarbejder til en bestemt stilling. Hos denne virksomhed finder du dette tilbud, som udføres af kompetente og erfarne eksperter, der har stort kendskab til rekrutteringsbranchen. Derfor indeholder disse rekrutteringsforløb en lang række af redskaber og netværk, som er med til at kunne finde den rette medarbejder til lige præcis din virksomhed.

Rekruttering og sparring

Først og fremmest knytter forløbet sig til de specifikke rekrutteringer, hvor medarbejdere skal findes til bestemte stillinger. Det betyder dog ikke, at tilbuddet begrænser sig til dette. Der tilbydes også sparring og rådgivning, som virksomheden generelt kan benytte fremover. Virksomheden kan rådgives til selv at kunne tiltrække kompetente medarbejdere ude i fremtiden, samt at åbne sig op overfor et mere internationalt marked.

Derfor kan virksomheder både få besat specifikke stillinger igennem search and selection, samtidigt med at de rådgives og klargøres til selvstændig og fremtidig søgning. Der er altså her tale om et helhedsorienteret perspektiv, hvor virksomheden klargøres til fremtiden.

Det specifikke marked

Rekruttering indenfor brancher og markeder er meget specifikke og individualiserede. Der er stor forskel på at finde de rette kandidater til stillinger indenfor henholdsvis handels- og byggebranchen. Derfor skal man finde en virksomhed, der kan tilbyde rekruttering specifikt indenfor en given branche, da der kræves erfaring, ressourcer og anerkendte værktøjer hertil.

UHC tilbyder search and selection indenfor detailhandel, sundhedssektoren, industri, finanssektoren samt transport- og bygningsbranchen. Hvis din virksomhed derfor opererer indenfor disse rammer, så kan du frit benytte UHC til lige præcis dine rekrutteringsopgaver. Her har de nemlig alle de relevante erfaringer og kompetencer, så der kan findes de helt rette kandidater til de ledige stillinger.

Leave a Reply