Her finder du knive til din slidte robotplæneklipper

Er din robotplæneklipper ved at være slidt og træt, og klipper den ikke græsset, som den skal? Så er det formentlig fordi, du skal skifte knivene. Heldigvis er det en nem affære. Det eneste, du behøver, er blot at tage stilling hvilke ny knive, du skal supplere med.
Læs mere nedenfor, og find de helt rigtige.

Pas på dit græs

Generelt er det super vigtigt, at du er opmærksom på, hvorvidt din robotplæneklipper fungerer, som den skal. Er knivene slidte og ikke mindst trætte, kan der nemlig være behov for, at du udskifter dem. Men vent ikke for længe. Slidte knive kan nemlig i sidste ende skade dit græs. Hvis du ønsker at bevare din velholdte græsplæne, er det derfor vigtigt, du griber sagen i egen hånd og går på jagt efter nye knive. Læs meget mere om knivene her: easymow.dk.
Det, der sker, når knivene er slidte, er nemlig, at de river græsstråene over i stedet for at skære dem til. Og det kan i længden få et ærgerligt resultat.
Knivene når hurtigt at blive udsat for meget, når robotplæneklipperen kører rundt på dit terræn. Her bliver de både udsat for små sten, blade og andet, der kan slide. Derfor er det generelt en god idé at skifte knivene ud – cirka hver anden måned. Her kan du både vælge imellem knive i rustfrit stål eller med titanium belægning. Derudover kan det være en god idé at være på forkant til næste gang og sørge for at købe en større pakke hjem. Køb knive til bosch indego robotplæneklipper og kom godt fra start.