Hvilken kryptovaluta skal jeg investere i?

Kryptovalutaer er i dag et meget omdiskuteret emne, hvilket er til at forstå. Markedet bliver større og større, men hvilken kryptovaluta skal du vælge? Der er rigtig mange at vælge imellem, faktisk er der over tusinde forskellige, så der er en del at sætte sig ind i, hvis du ønsker at vide lidt om dem alle. Du kan også vælge kun at fokusere på de mest populære. Af de disse er Ethereum. Ethereum er netværket bag ether, som i dag er den anden mest udbredte kryptovaluta.

Fordele ved Ethereum

Ethereum kører alt decentralt. Det betyder at betalingsnetværket er decentraliseret, hvilket gør det muligt for dig at sende betalinger på en hurtig, nem og ikke mindst anonym måde. Betalingerne kan altså ikke spores af offentlige myndigheder, banker eller nogen helt tredje. Derudover så er alle transaktionerne synlige for alle på netværket. Det sikre en gennemsigtighed udover det sædvanlige og en sikkerhed for alle købere og sælgere. Ethereum gør brug af den samme blockchain-teknologi som mange andre kryptovalutaer. Teknologien gør det muligt for alle udviklere at bidrage teknologiens videre udvikling.
Som nævnt tidligere opnår man med Ethereum en hurtig transaktionstid. Omkring tolv sekunder er hvad det tager at overføre ether fra en konto til en anden, hvilket er en markant lavere transaktionstid, end du vil opleve med f.eks. bitcoins.

Sådan køber du ether

Det kræver hverken en større tekniks indsigt eller en stor formue at købe ether. Det er dog alfa omega, at du har nogle penge at investere for. Det du skal gøre for, at købe ether er at oprette en wallet. Her anbefaler vi, at du opretter en hardware wallet for at opnå den bedste sikkerhed. Herefter kan du købe ether via en børs. For at finde frem til nogle af de største samt mest troværdige børser skal du blot søge på køb ethereum. Nu skal du blot vælge en børs, og her anbefaler vi af du vælger en anerkendt børs, som både tilbyder god dækning samt en høj sikkerhed.
Du kan blive meget klogere på, hvordan du kommer i gang ved at læse mere om Ethereum.

Leave a Reply