Hvilken stol fra Masimo bør du vælge til din cafe eller restaurant?

Er du på udkig efter nye lounge stole eller cafe stole til din virksomhed? Så burde du overveje at investere i nogle fra mærket Masimo. De udbyder nemlig et udvalg af gode, lækre og elegante stole, der både kan anvendes på cafeer og restauranter. Masimo har desuden stole i rigtig god kvalitet, hvilket betyder, at deres stole kan håndtere at blive anvendt både ofte og hårdt, uden at de slides ned. Deres stole har en meget fornuftig og overkommelig pris, og derfor bør alle have mulighed for at investere i deres lækre, stabile og billige stole. Men hvilken stol fra Masimo bør du vælge? Her får du en kort gennemgang af to af deres poplære modeller, som er Masimo stolen og Masimo 2019 stolen.

Den originale Masimo stol er både en meget klassisk og moderne stol. Rent udseendemæssigt har polsterstolen fire ben, den er læderbetrukket, og den er lavet af enten bøgetræ i farven wengé eller i lys bøgetræ. Stolen har en yderst rar siddekomfort, hvilket betyder, at de besøgende på din restaurant eller cafe vil sidde godt og føle sig godt tilpas. Som sagt er Masimos stole kendetegnet ved deres gode kvalitet, og det er ingen undtagelse ved deres originale Masimo stol. Den er nemlig nem at håndtere i dagligdagen og tåler desuden hård behandling. En fordel ved denne model er også, at den fås i mange forskellige farvekombinationer, så du kan nemt finde noget, der vil passe godt ind i din cafe eller restaurant.

Masimo 2019 stolen er en videreudvikling af den originale Masimo stol. Denne model er også flot og elegant, og derfor kan den bruges på de fleste cafeer, restauranter og lignende. Stolen har et meget stilrent og tidsløst design, da den er polstret med læderbetræk og lavet af bøgetræ i farven wengé. Derudover fås stolen uden armlæn og i farverne rød, beige, sort og brun.

Leave a Reply