Sådan fornyer du garderoben uden at bruge en formue

Vi kender alle det med, at garderoben trænger til en større eller mindre udskiftning, men pengepungen måske ikke helt er enig. Og hvad gør man så? Jo ser du, det er faktisk muligt at ’forny’ garderoben på en nem og ikke mindst billig måde. Alt hvad det kræver er, at du investerer i et par enkelte items, som kan være med til at give dit gamle tøj nyt liv. Det kan for eksempel gøres ved at investere i et par skinny eller ripped jeans, som kan pifte dine gamle striktrøjer eller toppe op. Et par hvide bukser kan også være et hit, der kan pifte en kedelig trøje op. Hvide bukser kan også være et rigtig fint supplement til dine brugte tunikaer. Ved at sammensætte din tunika med et par hvide bukser og et bælte i taljen kan du give tunikaen nyt liv. En ny måde at blive stylet på som vil få folk til at vende hovedet for at fange din stil.

Less is more

Det er ofte vigtigt at huske på ordsproget less is more, når det kommer til fornyelse af sin garderobe. Der vil nemlig helt sikkert være en masse fint tøj, som i virkeligheden ikke er slidt eller ødelagt, men som egentlig bare trænger til at blive stylet anderledes, fordi du har brugt det på samme måde lidt for mange gange. Find derfor din kreativitet frem og prøv nye måder at sammensætte dit tøj på. Som nævnt tidligere er det ofte nok blot at tilføje et enkelt nyt item for at skabe et helt nyt look.

Accessories kan gøre underværker

Synes du, stadig der mangler lidt i garderoben, kan det være, du skal undersøge, om du mangler bestemt accessories for at kunne skabe nye kreative tøjsammensætninger. Med en ny taske, sko, jakke eller et tørklæde kan det ofte være meget nemt at style anderledes end normalt. Ændrer du sko til et outfit kan du tit transformere looket til noget helt andet.

 

Leave a Reply