Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mikkelskaffe.dk/econtent.dk/wp-content/themes/truepixel/options/php-po/php-po.php on line 187
Sådan laver du din egen hjemmeside - Econtent - Det bedste online indhold ét sted

Sådan laver du din egen hjemmeside

Har du fået den bedste virksomhedsidé, som du vil føre ud i livet? Så er det vigtigt, at du tilknytter en hjemmeside til din virksomhed. Den øgede digitalisering gør, at alle virksomheder ønsker at blive set på den gigantiske platform, internettet. Derfor er det vigtigt, at din virksomhed selvfølgelig også er at finde på internettet. I denne artikel finder du gode råd til, hvordan du opretter en hjemmeside.

Det første du skal krydse af din liste

Det første som du skal have styr på i forbindelse med at lave en hjemmeside, er et webhotel. Et webhotel er en plads på en server på internettet, hvor du har din hjemmeside, sådan at andre mennesker kan se din hjemmeside. Når du skal vælge et webhotel kommer du typisk til at skulle tage stilling til følgende:

 

Plads:

Når du skal lave din hjemmeside, skal du vælge, hvor stort et webhotel du ønsker. Et webhotels størrelse måles i megabyte. Så alt afhængig af om din virksomheds hjemmeside er en webshop eller blot skal indeholde informationer om virksomheden, skal du gøre op med dig selv, hvor meget plads din hjemmeside behøver.

Domæne:

Et domæne er det, som man søger på, når man skal ind på hjemmesiden. Et domæne er noget som ikke springer budgettet, da det typisk koster mellem 35 og 100 kroner for .dk-domæner. Et .dk-domæne er et såkaldt Top Level Domain (.TLD), hvilket er endelsen på dit domæne. Hvis du for eksempel ønsker, at din hjemmeside skal være internationalt, kan det være en fordel, hvis hjemmesiden har en .TLD, som for eksempel er .com eller .net.

Subdomæne:

Et subdomæne er en såkaldt underadresse til domænet. Hvis du for eksempel har en landingsside med kontaktinformationer, så kan et subdomæne være https://kontaktinfo.dinhjemmeside.dk .

 

Det er slet ikke så svært at lave en hjemmeside. Dog er der flere måder, hvorved man kan lave en hjemmeside.

 

Anvend et CMS system:

CMS står for Content Management System og er kort fortalt et hjemmesidesystem, som på en let og overskuelig måde giver muligheden for at styre din hjemmeside samt dens indhold. Fordelen ved at vælge et CMS-system, er at man slipper for al kodearbejde, da det givne CMS system allerede har gjort det for dig. Det mest populære CMS system er WordPress, som er har gjort det muligt for, at alle med adgang nemt kan lægge indhold på deres hjemmeside. DVC-vinduer er for eksempel opsat med WordPress.

 

Kod selv hjemmesiden

Hvis du har overskud og kompetencerne til det, så kan du kode din egen hjemmeside helt fra bunden. Ved at kode sin egen hjemmeside, kan du customize din helt egen hjemmeside og lave et system, som passer til dine behov.

 

Anvend en website-builder

En website-builder er en service, som man kan tilkøbe sig et abonnement, hvor man får adgang til et hjemmesidesystem, som er udbyderen egne. Det er altså et ”mini” CMS system. Dette er typisk en dyr løsning, hvis du ønsker at lave din egen hjemmeside.

Leave a Reply