Stop google analytics referral spam med dette gratis tool!

De fleste der til dagligt arbejder i Google analytics har oplevet at ens trafik bliver “skewed” af referral spam trafik. Den eneste løsning på at udelukke det er at filtrere det fra. Problemet med det er at det er en forholdsvis irriterende proces at holde øje med hvilke nye bots der rammer din analytics account!

Det er der heldigvis råd for! Folkene ovre hos loganix.net har nemlig været så flinke at udvikle et lille tool der laver et segment som du kan bruge som dit nye “alle sessioner” segment!

Det eneste du skal gøre er at skrive dig op til deres nyhedsbrev her. Så får du et link til hvor du kan få adgang til segmentet.

Husk at du skal opdatere dit segment fra tid til anden for at være fuldt opdateret, da der hele tiden kommer nye spam botter til.

Her kan du se hvordan et af mine sites trafik ser ud med og uden spam referral trafikken(havde ikke lige nogen ved hånden der var mere ramt, men har set andre sider hvor spam trafikken udgør en meget større del. Uanset hvad er det med til at gøre beslutningsgrundlag usikre hvis man glemer at tage højde for det.):

google analytics refarral spam

 

Leave a Reply