Understøt virksomhedens kommunikation med de rigtige værktøjer

Få de bedste muligheder for både den interne og eksterne kommunikation i virksomheden ved at vælge de rigtige værktøjer. Hos ProActive kan du læse meget mere om forskellige smarte løsninger.

Uanset om det gælder den interne kommunikation medarbejderne i mellem, eller om det gælder kommunikationen med kunderne, som også er ekstremt vigtigt for virksomhedens ry. Skype for Business er en af de metoder, der gør kommunikation meget enkelt via blandt andet chat, tale og video. Det gør det muligt at afholde møder med op til 250 deltagere, der blot behøver en nyere browser og så en computer eller smartphone.

Skype for Business kan også udbygges til at have fuld telefoni-funktionalitet for både fastnet og mobil, og på den måde kan det fungere som en kommunikations og samarbejdsplatform for en hel virksomhed. Det kan nemlig også være en smart måde at kommunikere med kunder på ved eksempelvis at holde videomøder med potentielle kunder eller lignende.

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om de forskellige muligheder, som kontakt ProActive eller læs meget mere på deres hjemmeside, hvor der også står mere om de forskellige udvidelser, der er mulige med Skype for Business. Eksempelvis kan du få Skype Broadcast, hvis din virksomhed har behov for at kunne kommunikere ud til op til 10.000 deltagere. Det kan eventuelt bruges til orientering ud til en masse medarbejdere, partnere eller kunder. Derudover kan du også få Cloud Conferencing eller Cloud Voice og andre forskellige tilføjelsesprogrammer.