Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mikkelskaffe.dk/econtent.dk/wp-content/themes/truepixel/options/php-po/php-po.php on line 187
Virksomhedsoptimerende softwareløsninger - Econtent - Det bedste online indhold ét sted

Virksomhedsoptimerende softwareløsninger

Vores samfund er i dag fuldkommen forankret i computerteknologien, og IT-systemer bliver kun mere og mere centrale for mange virksomheder på flere forskellige parametre. Den rette softwareløsning kan bidrage til at optimere alt fra arbejdsprocesser til økonomi, hvilket gerne skulle give udslag i en øget omsætning og en mere strømlinet virksomhed. Hvis du læser med i det nedenstående, kan du få et kortfattet indblik i nogle af de softwareløsninger og tiltag på IT-fronten, der kan gøre en væsentlig forskel for virksomhedsstrukturen og optimeringen af samme.

Tidsregistrering og IT-hosting

Med tidsregistrerende software (i stedet for den traditionelle brug af Excel eller skriftlige sedler), kan virksomheden optimere tiden så nøjagtigt som muligt, hvorfor tidsmæssige ujævnheder i forbindelse med arbejdsopgaver og mødetider kan reduceres til et minimum. Medarbejderne kan nemt registrere sig via elektroniske enheder, og dataene overføres til virksomhedens lønprogram, så alle parter tilgodeses. Tidsregistreringen kan ligeledes benyttes som faktureringsgrundlag.

IT-hosting går grundlæggende ud på at udlicitere virksomhedens IT-infrastruktur til specialiserede firmaer, der varetager alt fra drift, kommunikation og datalagring, således at virksomhedens ressourcefordeling bliver knivskarp. Samtidig reduceres IT-relaterede ressourcer og aflønninger som en naturlig del af processen.

Microsoft Navision

Microsoft Navision (som nu formelt har skiftet navn til Business Central 365) er helt grundlæggende et økonomistyringssystem udformet som en ERP-løsning (Enterprise Resource Planning), der kan bruges til at varetage stort set alle aspekter af virksomhedsadministrationen under én enkelt paraply. Softwaren er cloudbaseret, og virksomheden kan tilkøbe forskellige, specialiserede apps alt efter behov og indsatsområde. Navision har den store fordel, at det kan tilpasses stort set alle virksomheder, da det er skalérbart. Samtidig er det mobilt i den forstand, at medarbejdere altid kan tilgå softwaren gennem mobile enheder efter behov, hvilket er med til at øge både fleksibilitet og effektivitet. Man kan med fordel overveje at få et kompetent IT-firma til at skræddersy opsætningen af Navision i virksomheden. Læs mere om Navision her.

Leave a Reply