Er du klar til uddannelsesstart?

Så snart sommeren lakker mod enden, er det også tid til at starte på arbejde eller uddannelse igen. Hvis du starter på en ny uddannelse eller blot kommer tilbage efter sommerferie, er det altid rart med en frisk start, hvor du har organiseret alle dine ting og købt nye, hvis du har brug for det. Har du alt, hvad du har brug for?

Virker din computer optimalt?

I dag er en computer nærmest det aller vigtigste, når du sidder i en undervisningssituation. Du kan ikke leve uden den. Derfor bør du være sikker på, at din computer virker optimalt. Har du enten brug for en ny, eller kræver din nuværende blot en opdatering? Den slags er godt at få styr på allerede i din sommerferie. Nu hvor du allerede er ved det, er din computer så godt nok beskyttet? Det er altid smart med et computersleeve, da det skåner din computer fra skræmmer, fugt eller andet. Hvis du søger på nettet, kan du hurtigt finde rigtig mange smarte sleeves til enhver smag.

Blyant og papir

Selvom det næsten lyder helt gammeldags med en blok og blyant, er det faktisk rigtig rart at have. Du husker bedre, hvis du selv skriver det ned i hånden. Desuden er det godt tidsfordriv at sidde og tegne lidt kruseduller imens du lytter til din underviser. Hos inkpro kan du få både det ene og det andet til skoletasken og penalhuset.

Er der styr på transporten?

Hvis du tager bussen eller toget frem og tilbage fra din uddannelse, har du så styr på, at dit bus- eller togkort virker? Det ville være træls at stå første skoledag, og det så ikke virkede ordentligt. Tjek op på, at alt er betalt og virker, når nu du snart skal til at bruge det.