Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mikkelskaffe.dk/econtent.dk/wp-content/themes/truepixel/options/php-po/php-po.php on line 187
Gode råd til valg af printer - Econtent - Det bedste online indhold ét sted

Gode råd til valg af printer

Der findes i dag et kæmpe udvalg af printere, og det kan derfor være svært at udvælge den rette. Valget af printer kommer også an på i hvilken sammenhæng, at man skal bruge printeren. Hvis printeren skal bruges til en virksomhed, er der tale om et større behov, og er printeren til det private hjem, er der ofte knap så mange krav. De mange forskellige printere har mange forskellige specifikationer og størrelser, og man skal derfor tage udgangspunkt i denne slags, når man skal vælge en ny printer. Er du i tvivl om, hvilken printer du skal vælge, så får du her 3 gode råd til at vælge en god printer til formålet.

 

Vælg en printer i den rigtige størrelse

En særlig god idé er at vælge en printer i den rigtige størrelse. Størrelsen er vigtig, da den gerne skal kunne passe ind det pågældende sted. Arbejder man på et lille kontor, skal printeren jo helst ikke komme til at fylde det hele.

 

Vælg en miljøvenlig printer

Derudover er der også en del larm og varme forbundet med det at have en printer, og det er derfor vigtigt, at man vælger en printer med lavt støjniveau, der skader miljøet mindst muligt. Specielt hvis man er en virksomhed, der bruger printeren ofte, er dette særligt vigtigt.

 

Vær opmærksom på specifikationerne

Printere har forskellige specifikationer, og det er vigtigt, at du ved, hvad du eller dine medarbejdere har behov for. Nogle printere kan f.eks. printe i flere forskellige størrelser, og nogle printere kan også faxe og scanne. Gør dig selv bevidst om, hvad der er behov for i dit tilfælde.

 

Find din printer på Billigtoner.dk

Mangler du en god printer, kan du finde den på Billigtoner.dk, hvor du også kan finde diverse tilbehør. Her finder du desuden et stort udvalg af kontorartikler, så du kan være så effektiv som overhovedet muligt i dit arbejde.

Leave a Reply