Hjemmeside til deling af dine rejser

”At rejse er at leve” sagde H.C. Andersen engang, hvilket mange mennesker i dag har taget til sig. I dag har du mulighed for at rejse mere end nogensinde før, hvilket gør det muligt, at du kan få en stor oplevelse. Folk vælger enten at tage orlov fra arbejde eller rejse i deres sabbatår. Alt imens sidder nære familiemedlemmer og venner tilbage hjemme i Danmark med en nysgerrighed, om hvad du har oplevet. Du kan derfor lave en hjemmeside, hvor du kan dele ud af dine oplevelser, så dine nære relationer har mulighed for at være en del af din rejse.

Hvordan bærer jeg mig ad?
Tiden er kommet, hvor du skal afsted på dit livs eventyr. Du har pakket rygsækken, og klar til afgang. Du skal sige ”farvel” til familie og venner ude i lufthavnen, men jeres adskillelse føles ikke stor, da I blot er et klik væk fra hinanden, da du har oprettet en hjemmeside inden din rejse. Måske virker det uoverskueligt at begynde at lave din egen hjemmeside, men her kommer https://www.nemmehjemmesider.dk/ på banen. De hjælper dig med udvikling af din hjemmeside, så du trygt kan bruge den sidste tid inden din afrejse på ting, som du gerne vil nå. Hjemmesiden skal have et relevant domænenavn, så dine venner og familie har nemt ved at finde frem til siden. En god ide vil være at informere dem om siden inden afrejse. Når du kommer hjem fra din rejse, kan du se din side, som en slags dagbog. Under din rejse vil du med garanti opleve en masse, hvor det kan være svært at huske det hele. Her kan du gå tilbage i dine indlæg for at tage dig selv tilbage til de uforglemmelige øjeblikke.

Sådan gør du indlæggene interessante

For at gøre indlæggene på din side interessante, kan du lave en blanding af billeder, videoer og tekst. Teksten kan være med til at forklare, hvad du har oplevet. Billederne og videoerne er stemningspræget, og du kan lave en billedcollage, hvis du har en masse billeder at vise frem fra f.eks. safari, hvis du har set en masse spændende dyr.

Leave a Reply