Charlottehaven: Et af Københavns smukkeste konferencesteder

Charlottehaven er et af Københavns smukkeste konferencesteder, som kan danne den perfekte ramme om ethvert arrangement. Står du overfor at afholde et møde, kursus eller en konference, så er Charlottehaven det oplagte valg til et kursus og konferencested i København. Dette gælder både ved et lille arrangement eller et stort arrangement på op til 450 deltagere. Charlottehaven kan rumme både store og små arrangementer. Charlottehaven kan med dets spændende arkitektur og høje serviceniveau give alle konferencedeltagerne en god oplevelse af et imødekommende og professionelt afviklet arrangement.

Centralt placeret

Charlottehavens konferencelokaler er centralt placeret i København på Østerbro, kun 2 minutters gang fra Nordhavn Station. I centrum af bygningerne ligger en smuk gårdhave som gæsterne kan benytte, nyde omgivelserne og tage et hvil i løbet af dagen. Charlottehaven stræber efter at forene den centralle beliggenhed med en rolig atmosfære, således der kan skabes en stemning af seriøsitet og professionalisme.

Faciliteterne skaber de rette rammer for deltagerne

Stilen i Charlottehaven er stilren, klassisk og lys, så der på denne måde dannes behagelige rammer for deltagerne. Derudover er der gratis WiFi, gratis træning i deres eksklusive Health Club, den nyeste AV teknik, tankstation til mobilopladning samt adgang til læsebriller mm, som detagerne frit kan benytte. Ydermere er der mulighed for at besøge restauranten i Charlottehaven efter mødet. I løbet af dagen vil Fokus Food søge for, at deltagerne har nem adgang til lækker og energifyldt mad. Her vil udbuddet variere efter årstid og sæson, således at deltagerne uanset årstid får friske og tilpassende råvarer. Som konferencedeltager hos Charlottehaven vil man opleve en både fokuseret og professionel behandling, hvor det grundet deres størrelse kan mærkes, at hvert enkelt møde altid får fuld fokus af personalet. Overalt vil personalets dedikation, service og betræbelser på, at alt skal være af den fineste kvalitet kunne mærkes.

Lyder dette som noget for dig, kan du kontakte Charlottehaven og høre nærmere.

 

 

 

Leave a Reply